Yoga

Yoga is een methode, waarmee we onze mogelijkheden en beperkingen leren herkennen en evenwicht kunnen brengen tussen de functies van lichaam en geest. Het moderne leven stelt hoge eisen aan lichaam en geest. Soms kan het evenwicht tussen deze twee verstoord raken en daardoor kan onze gezondheid worden bedreigd. Om dit te helpen voorkomen is er een doordacht systeem met diverse oefeningen die ontspanning en nieuwe energie geven en ons in balans houden. Yoga is zo’n systeem.

 

Yoga omvat onder andere ontspanning en ademhalingsoefeningen, concentratietechnieken en lichaamshoudingen. Bij het uitvoeren van de oefeningen gaat het steeds om de persoonlijke inzet en betrokkenheid, waardoor forceren wordt vermeden. Yoga is dan ook geen uitputtende training, maar een rustige methode voor het vrijmaken van latente energie. Bovendien kan het je leren deze energie te beheersen en doelmatig te gebruiken. Yoga Laat je energie stromen!

Bodyworkx - Health Center - Bergmotte 4 - Margraten - [T] 043 458 4546 - [E] info@bodyworkx.nl - KVK nr. 14090402  BTW nr. NL 8161.46.834 B 01