Spinning

Bij spinning maak je gebruik van een speciale spinningbike en fiets je in groepsverband op muziek onder begeleiding van een motiverende instructeur. Spinning is een razend populaire workout die bij uitstek geschikt is om je conditie op peil te houden en caloriën te verbranden. Spinning is geschikt voor jong en oud, man en vrouw, beginner én gevorderde. Je spint op je eigen bike en bepaalt zelf je weerstand. Juist dat maakt Spinning zo leuk, want jij kunt gevoelsmatig de Alpe d’Huez beklimmen terwijl je buurman of vrouw “slechts” de Cauberg neemt. Deze grote mate van individualiteit binnen de groep, maakt dat veel mensen er voor kiezen om samen met hun partner te komen spinnen. Je kunt lekker samen sporten, maar toch helemaal je eigen ding doen.

Het Spinningprogramma is de originele en populairste indoor cyclingles. En dat is niet alleen omdat Spinning een onovertroffen manier is om jouw fitnessdoelstellingen te realiseren. Dankzij eenvoudige bewegingen, topinstructeurs en muziek die jouw benen stimuleert om te fietsen, is het nog nooit zo leuk geweest om in vorm te komen én te blijven!

Bodyworkx - Health Center - Bergmotte 4 - Margraten - [T] 043 458 4546 - [E] info@bodyworkx.nl - KVK nr. 14090402  BTW nr. NL 8161.46.834 B 01