Shape & Burn

Shape & Burn is één van de nieuwste groepslessen bij Bodyworkx! Tijdens deze effectieve en motiverende groepsles, werk je met behulp van kleine dumbells aan een fit en strak lichaam. Door de combinatie van aerobics en spierversterkende oefening is Shape & Burn de ultieme workout om optimaal calorieën te verbranden. Door het hoge calorieënverbruik is Shape & Burn de ideale les voor mensen die een slanker en strakker lichaam willen. Of je nu een beginnende sporter bent of een gevorderd atleet: Shape & Burn is de effectieve en motiverende groepsles voor iedereen!

 

Tijdens de Shape & Burn workout geef je je lichaam vorm terwijl je aan een ijzersterke conditie werkt. Iedere les start met een warming-up. Na de warming-up is het tijd om heerlijk aan de slag te gaan! Je hartslag gaat omhoog waardoor je optimaal calorieën aan het verbranden bent. De gewichtjes maken Shape & Burn de absolute fatburner! In het tweede gedeelte van de workout werk je aan je sixpack gevolgd door een aantal spierversterkende oefeningen voor het onder- en bovenlichaam. Tot slot kun je heerlijk tot rust komen tijdens de cooling down.

De motiverende groepslesinstructeur en de opzwepende muziek zorgen ervoor dat iedere les weer een feestje is!

Bodyworkx - Health Center - Bergmotte 4 - Margraten - [T] 043 458 4546 - [E] info@bodyworkx.nl - KVK nr. 14090402  BTW nr. NL 8161.46.834 B 01