PINK BOXING

Boksen is één van de meest uitdagende trainingsmethoden en wordt steeds populairder. Tot voor kort werd het helaas alleen beoefend door een selectieve groep mensen. De Boxing Company heeft dit toegankelijk gemaakt voor het brede publiek met twee nieuwe, innovatieve producten: Pink Boxing en Cross Boxing. Hiervoor zijn diverse elementen uit de bokssport vakkundig gefilterd en zorgvuldig samengevoegd tot een uniek concept.

Pink Boxing
Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact,  gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek. Total body workout met accenten op: buik, billen, benen.

Pink Boxing & Cross Boxing
Zorgvuldig samengestelde trainingen die het beste uit de bokssport combineren met functionele conditie- en krachttrainingen. De perfecte workout, om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen.

Bodyworkx - Health Center - Bergmotte 4 - Margraten - [T] 043 458 4546 - [E] info@bodyworkx.nl - KVK nr. 14090402  BTW nr. NL 8161.46.834 B 01