Info voor onze leden m.b.t. Corona

Bericht eind juni: Yes, het is nu echt officieel, we gaan op 1 juli weer open! 

 

365 dagen OPEN van 7.00 tot 22.00 uur

 

Om alle sporters de kans te geven veilig en rustig te kunnen sporten hebben wij onze openingstijden verruimd. Op zaterdag, zondag en alle feestdagen zijn we nu geopend tot 22.00 uur. Er kan wederom gebruik worden gemaakt van onze toegangsapp om binnen te komen. De tijden staan vermeld op onze site.

Iedereen dient zich vanaf 1 juli 2020 (voor zolang noodzakelijk) in onze club aan onderstaande regels en richtlijnen te houden:


 
Fitness

 • Iedereen dient zich, ook bij het naar binnen- en buitengaan, aan de 1,5 meter regel te houden. Er is een looproute aangegeven. Deze dien je te volgen.

 • In onze fitnessruimte zijn vakken aangebracht op de vloer waarin 1 persoon mag sporten. Let op! Indien er 2 apparaten in 1 vak staan mag er toch maar 1 apparaat gebruikt worden.

 • Registeren om te fitnessen is verplicht. Dit gebeurt automatisch door het inchecken met je pasje. Zonder pasje is het dus niet mogelijk om te trainen!

 • Er mogen maximaal 100 sporters tegelijk in de club aanwezig zijn. Vermijd daarom drukke periodes zoveel mogelijk.


Voor de groepslessen

 • Voor de groepslessen dient gereserveerd te worden. Het lesrooster staat 30 juni online. Indien je gebruik maakt van de workout-lessen dien je via de dubbele deur aan de buitenzijde van de workout ruimte naar binnen te gaan en de ruimte via de zijkant te verlaten. Indien je gebruik maakt van de spinning-/boxingruimte dien je via de dubbele deur aan de achterzijde naar binnen te gaan en ook via deze weg de ruimte te verlaten

 
Voorafgaand aan je bezoek

 • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C).

 • Neem een eigen handdoek, (gevulde) bidon en uiteraard een goed humeur mee.

 
Tijdens je bezoek

 • Volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers op.

 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar voor, tijdens en na het sporten.

 • Was en desinfecteer je handen voor en na je training.

 • Reinig en desinfecteer de apparatuur/sportattributen voordat je aan een oefening begint en nadat je ermee klaar bent. Onze medewerkers doen dit gedurende de dag ook nog eens als extra veiligheid.

 • Leg altijd een handdoek op een toestel voor je het gebruikt.

 • Sportschoenen voor binnen zijn verplicht.

 • Het is vooralsnog niet mogelijk om van de kleedkamers en douches gebruik te maken.


Tenslotte willen we jullie hartelijk bedanken voor jullie geduld, begrip en solidariteit in de afgelopen periode. 
Tot gauw!

Team Bodyworkx

 

 

Bericht juni: Compensatieregeling Bodyworkx - Health Center

 

Beste leden,

Ten eerste willen wij iedereen heel erg bedanken voor alle steun, positieve reacties en het doorbetalen van lidmaatschapsgelden. We zijn blij jullie weer te mogen ontvangen.

Bij deze willen wij jullie graag informeren over de compensatieregeling van Bodyworkx.

Iedereen komt uiteraard in aanmerking voor compensatie, maar we willen jullie vragen om ons waar mogelijk zo veel mogelijk te steunen.

Er zijn vier keuzes mogelijk:

Keuze 1: Ik help mijn club en zijn teamleden graag om deze moeilijke periode door te komen. Ik kies ervoor om af te zien van compensatie. Met deze optie steun ik Bodyworkx voor 100%.

Keuze 2: Ik geef 12 weken sporten cadeau aan een vriend(in), familielid of kennis die nog geen lid is en krijg hiervoor een SPORT VOUCHER van Bodyworkx.

Keuze 3: Ik help mijn club voor 50%. Het betaalde lidmaatschapsgeld over april en mei wordt voor de helft gecompenseerd over 6 maanden en krijg een SPORT VOUCHER van Bodyworkx voor 4 weken gratis sporten om cadeau te doen aan een niet lid.

Keuze 4: Ik steun de club niet en wil compensatie over april en mei verdeeld over 6 of 12 maanden (afhankelijk van soort lidmaatschap).

JULLIE KUNNEN DE KEUZE PERSOONLIJK AANGEVEN AAN DE BALIE BIJ MARLINDE TUSSEN 15 EN 28 JULI. De SPORT VOUCHERS worden dan direct uitgereikt. Verrekening van compensatie zal plaatsvinden met ingang van 1 augustus.

IEDEREEN DIE KIEST VOOR OPTIE 1 HOEFT GEEN ACTIE TE ONDERNEMEN.

We hopen op jullie begrip en steun!

Vincent, Marlinde en team Bodyworkx

Bericht mei: RESERVEER JE TRAININGSTIJD (oud)

Beste leden, komende dinsdag is het zover en gaan we van start met onze outdoor gym met maar liefst 3 verschillende areas. 

LET OP: IEDEREEN DIENT ZIJN TRAININGSTIJD TE RESERVEREN voor zowel individueel sporten als ook voor groepslessen. Reserveren kan 3 dagen vooruit.

We leggen je graag uit hoe je dit kan doen:
1. Ga naar de Bodyworkx App en klik op ROOSTER 
2. Klik op de gewenste dag en tijd
3. Klik op de activiteit die je wilt doen
4. Klik op reserveren

Indien je niet kunt komen meld je dan tijdig af door dezelfde stappen als boven genoemd te doorlopen en dit te bevestigen.

BELANGRIJK: ZET DE MELDINGEN VAN ONZE APP AAN ZODAT JE TIJDIG OP DE HOOGTE BENT INDIEN ER WEGENS SLECHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN NIET BUITEN GESPORT KAN WORDEN.

Je dient je voor het sporten je handen te desinfecteren. De instructeur zal een korte gezondheidscheck doen middels een paar vragen en je reservering controleren.
Uiteraard vragen wij iedereen die gezondheidsklachten heeft thuis te blijven. 

Neem een eigen handdoek en gevulde bidon mee en ga thuis naar het toilet. Kom zoveel mogelijk te voet of met de fiets. We vragen iedereen zijn eigen materialen na afloop van de training goed schoon te maken en terug te leggen op de door ons aangewezen plek. Er zijn voldoende desinfectiemiddelen aanwezig voor iedereen in alle areas. Iedereen bewaart ten alle tijden minimaal 1,5 meter afstand tot andere personen en volgt de instructies van onze medewerkers op. 

Indien je nog geen toegang hebt tot de Bodyworkx App stuur dan een mail naar info@bodyworkx.nl

We verheugen ons erop jullie weer te mogen begroeten.

Team Bodyworkx

 

 

 

Bericht mei: Heropening juni (oud)

VANAF 2 JUNI WEER SPORTEN (BUITEN) BIJ BODYWORKX. NIEUWE LESCONCEPTEN EN MEER LESSEN DAN VOORHEEN!

Allereerst heel erg bedankt voor jullie steun tot nu toe. Het is fijn om vele leuke berichten te ontvangen en te merken dat er zo veel begrip is. Na het bericht van afgelopen dinsdag zijn wij erg teleurgesteld dat we pas (voor alsnog) per 1 september onze ruimte binnen mogen openen. We laten het als branche hier natuurlijk niet bij zitten. Komende dinsdag vindt er overleg plaats tussen de brancheorganisatie NL Actief en de minister om te bekijken of we toch eerder open kunnen gaan. We hebben goede hoop om eerder open te mogen gaan. We willen echter niet afwachten. Daarom hebben wij een mooi alternatief plan bedacht waarbij we IEDEREEN die bij ons lid is toch de mogelijkheid bieden om BUITEN volgens de richtlijnen te kunnen sporten. 
Wij als Bodyworkx - Health Center lopen alvast vooruit en wij kunnen jullie mededelen dat wij in ieder geval vanaf 2 juni lessen gaan aanbieden voor IEDEREEN. We hebben het geluk om te beschikken over een mooie ruime parkeerplaats waar we twee buiten-areas kunnen maken. Deze worden geheel ingericht volgens de benodigde maatregelen. Iedereen kan dus veilig sporten. Zowel de fitness leden (BASIC) als ook de leden die groepslessen volgen (WORKOUT en PREMIUM) kunnen vanaf 2 juni weer dagelijks bij ons terecht. Binnen blijft alles dicht, maar uiteraard zijn wel onze toiletten beschikbaar.


AREA 1: BASE, BUILD & BURN VOOR IEDEREEN!
Er worden speciale lessen opgezet waaraan al onze leden deel kunnen nemen. (BASIC, WORKOUT & PREMIUM) Deze worden BASE, BUILD en BURN genoemd. Hieronder vallen lessen voor echte spieropbouw, conditie en algehele fitheid. We gaan deze lessen dagelijks in de ochtend en avond aanbieden.

BASE: Een groepsles van 30 minuten. Hierbij wordt er gewerkt aan functionele conditie en spierkracht. Deze les is geschikt voor iedereen en heeft een laag instapniveau. ALLE leden kunnen deze lessen reserveren. *

BUILD: Een groepsles speciaal voor de krachtsporters. Alles spiergroepen komen aan bod in deze les van 30 minuten. Korte sets zorgen voor spierkracht en groei. ALLE leden kunnen deze lessen reserveren. *

BURN: Een conditie/cardioles van 45 minuten. Er is keuze uit Boxing en Spinning. Ook deze lessen zullen beschikbaar worden voor ALLE leden. *

* RESERVEREN is voor alle bovenstaande lessen verplicht en wordt voor ALLE leden mogelijk gemaakt. Lessen zijn 3 dagen van tevoren te reserveren. 


AREA 2: BODYPUMP, TOTAL BODY TRAINING, YOGA, PILATES, BALANCE, SHAPE & BURN
Al deze lessen zijn vanaf 2 juni weer beschikbaar en kunnen gereserveerd worden door de leden met een WORKOUT of PREMIUM lidmaatschap. 

LESROOSTER BEKEND OP 15 MEI
Vanaf 15 mei is het nieuwe lesrooster in te zien via de app en op de website. Zoals eerder aangegeven gaat dit van start op 2 juni. We zullen tijdig iedereen de benodigde bevoegdheid geven om te reserveren en uitleggen hoe dit werkt.

REGELS en VOORWAARDEN
1. Indien wij van de regering toch eerder mogen open gaan zullen we uiteraard weer terug vallen op het oude lesrooster en vervallen de lessen buiten.
2. Iedereen dient te reserveren. Dit kan 3 dagen van tevoren.
3. Indien je niet kunt komen dien je je tijdig af te melden via de app.
4. Iedereen neemt zijn eigen bidon en handdoek mee.
5. Na iedere les desinfecteert iedereen de gebruikte materialen
6. Toilet wordt alleen gebruikt in uiterste nood en door iedereen na gebruik ook geheel schoon gemaakt.
7. Vanaf 2 juni kan iedereen gebruik maken van bovenstaand aanbod. 
8. Bij slecht weer zullen we de lessen uit het rooster verwijderen. Hou daarom je mailbox goed in de gaten zodat je tijdig op de hoogte bent.
9. Iedereen komt in sportkleding en gepast schoeisel. Kleedlokalen en douches zijn immers gesloten.

 

 

 

Bericht maart: (oud)

 

Beste leden,

 

Wij vinden het enorm spijtig dat je de komende weken niet bij ons kunt komen sporten. We hebben begrip voor het besluit dat de overheid genomen heeft om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen en we zijn ervan overtuigd dat jij dit ook hebt!

Voor de periode dat je geen gebruik kunt maken van onze club willen wij jullie tegemoetkomen in de vorm van een compensatie.

Jullie kunnen een keuze maken uit de volgende opties:

 1. Vanaf april zullen wij de gemiste tijd tot aan de “heropening” verrekenen, De verrekening zal plaats vinden over 6 of 12 maanden na de heropening. Dit is afhankelijk van het type lidmaatschap dat je in eerste instantie bent aangegaan. Indien je ervoor kiest om eerder te stoppen dan de verrekenperiode vervalt het recht op verdere compensatie.

 

 1. Je hebt de mogelijkheid om de gemiste tijd aan een vriend, familielid of kennis cadeau te geven.

Dit betekent wel dat het automatische incasso gewoon doorloopt en de lidmaatschapsgelden tijdens deze periode normaal geind worden.

Verder kunnen wij jullie nog mededelen dat de Clubverbeterbijdage van mei 2020 niet geincasseerd gaat worden. 

Om jullie in beweging te houden kunnen jullie gebruik maken van onze Bodyworkx app en zullen onze instructeurs workouts posten. 

Wij hopen op jullie steun en houden jullie op de hoogte over de ontwikkelingen!

Blijf in de tussentijd verstandig en gezond!

Bodyworkx - Health Center - Bergmotte 4 - Margraten - [T] 043 458 4546 - [E] info@bodyworkx.nl - KVK nr. 14090402  BTW nr. NL 8161.46.834 B 01