Bodyworkx - Health Center - Bergmotte 4 - Margraten - [T] 043 458 4546 - [E] info@bodyworkx.nl - KVK nr. 14090402  BTW nr. NL 8161.46.834 B 01

Info voor onze leden m.b.t. Corona

Beste leden,

 

Wij vinden het enorm spijtig dat je de komende weken niet bij ons kunt komen sporten. We hebben begrip voor het besluit dat de overheid genomen heeft om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen en we zijn ervan overtuigd dat jij dit ook hebt!

Voor de periode dat je geen gebruik kunt maken van onze club willen wij jullie tegemoetkomen in de vorm van een compensatie.

Jullie kunnen een keuze maken uit de volgende opties:

  1. Vanaf april zullen wij de gemiste tijd tot aan de “heropening” verrekenen, De verrekening zal plaats vinden over 6 of 12 maanden na de heropening. Dit is afhankelijk van het type lidmaatschap dat je in eerste instantie bent aangegaan. Indien je ervoor kiest om eerder te stoppen dan de verrekenperiode vervalt het recht op verdere compensatie.

 

  1. Je hebt de mogelijkheid om de gemiste tijd aan een vriend, familielid of kennis cadeau te geven.

Dit betekent wel dat het automatische incasso gewoon doorloopt en de lidmaatschapsgelden tijdens deze periode normaal geind worden.

Verder kunnen wij jullie nog mededelen dat de Clubverbeterbijdage van mei 2020 niet geincasseerd gaat worden. 

Om jullie in beweging te houden kunnen jullie gebruik maken van onze Bodyworkx app en zullen onze instructeurs workouts posten. 

Wij hopen op jullie steun en houden jullie op de hoogte over de ontwikkelingen!

Blijf in de tussentijd verstandig en gezond!